Angela de Jong haalt uit naar Bridget: 'Als ik haar collega was zou ik aansturen op ontslag'

Door Redactie
Angela de Jong haalt uit naar Bridget: 'Als ik haar collega was zou ik aansturen op ontslag'

Angela de Jong is absoluut niet gecharmeerd van Bridget Maasland en haar 'ronduit beschamende' interview in RTL Boulevard. De tv-recensent haalt in haar AD-column hard uit naar de presentatrice en laat zelfs doorschemeren dat ze haar zou ontslaan.

Angela vindt het absoluut niet kunnen dat Bridget als RTL Boulevard-presentatrice weigerde om in de uitzending te komen om iets te zeggen over haar breuk met André Hazes, maar wél bij andere media de vuile was buiten hing. 'Dan sta je als nationale showbizzrubriek lelijk in je hemd, wat zeg ik: je wordt publiekelijk vernederd. Moest die arme Aran Bade weer komen opdraven als schaamlapje om te zeggen dat hij Bridget kort had gesproken en ze er ‘helemaal doorheen’ zat,' schrijft ze in haar column.

'Vierdubbel genaaid'

Bridget verscheen gisteren dan eindelijk in RTL Boulevard, met als hoofdreden om haar debuut als presentatrice van Hotter Than My Daughter te promoten. Ze beantwoordde kort een paar simpele vragen over haar privésituatie. Ze verklaarde onder meer dat het goed met haar gaat. 'Dooddoeners', volgens Angela. 'Ik zou me als ik haar collega was niet drie- maar vierdubbel genaaid voelen en aansturen op ontslag. Ten eerste omdat ze haar eigen collega’s compleet voor schut zet. En ten tweede omdat het totaal niet meer geloofwaardig is als zij daar als presentatrice achter de desk staat en zich een mening aanmeet over wie of wat dan ook.'

Schade

Volgens de tv-recensent lijdt het showbizzprogramma schade door Bridgets keuze om haar verhaal niet te doen in RTL Boulevard. De presentatrice zou het programma niet serieus nemen en enkel gebruiken om zichzelf te promoten. 'Waarom zouden andere sterren dat voorbeeld dan niet klakkeloos volgen?'

Pijnlijke breuk

Op 17 februari werd bekend dat zij en André een eind aan hun relatie hebben gemaakt, nadat ze drie maanden samen waren. Dat gebeurde vlak na de terugkeer van een vakantie op Curaçao (waar André ook enkele dagen doorbracht met zijn ex Monique en hun zoontje). Geruchten dat de relatie voorbij was, ontstonden op Valentijnsdag, toen de twee geen liefdevolle berichten over elkaar deelden op sociale media. Het stel deelde daarvoor achter elkaar verliefde foto’s van en met elkaar; het was nog net geen spam te noemen. Uiteindelijk bleek dat André ook daadwerkelijk zijn spullen op 14 februari heeft opgehaald uit Bridgets huis.

Beeld: Peter Smulders | Bron: AD.nl

Angela de Jong haalt uit naar Bridget: 'Als ik haar collega was zou ik aansturen op ontslag'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.