Andy van der Meijde geëmotioneerd over verdrietig nieuws Thijs Slegers

Andy van der Meijde is vrijdagavond geëmotioneerd in Veronica Offside. In de aflevering wordt het verdrietige nieuws besproken dat PSV-perschef Thijs Slegers, getroffen door leukemie, niet meer beter zal worden.

Door Fleur Hartman
andy van der meijde

Geweldige man

‘Thijs is een geweldige man’, begint Andy. Als journalist is Slegers ook regelmatig bij Van der Meijde thuis geweest. ‘Hij was te vertrouwen. Als je iets zei tegen hem wat eigenlijk niet naar buiten mocht, hield hij dat voor zich.’ Andy vertelt dat hij een heel goede band heeft met Thijs. Ze hebben samen veel leuke dingen meegemaakt. Ook schreef Thijs het boek Geen Genade over het leven van Andy van der Meijde.

Andy, het is over

Andy vertelt dat hij Thijs heeft opgebeld nadat hij het nieuws hoorde. ‘Andy, het is over’, zei Thijs huilend aan de telefoon. ‘Dat raakte me zo erg’, deelt Van der Meijde. ‘Ik heb hier geen woorden voor. (…) Het is ongelooflijk. Hij laat een mooi gezin achter.’ Slegers weet nog niet hoe lang hij nog heeft. ‘Misschien een paar weken, misschien een paar maanden. Misschien dat hij nog in Amerika gaat proberen’, aldus Andy.

Heel erg zwaar

‘Dit heeft mij heel erg geraakt. (…) Ik waardeer het leven heel erg’, zegt Andy tot slot. ‘Weet je, wij lopen wel te zeiken over dit en dat, maar je kan niet meer terug. Het is over voor hem. Dat is heel erg zwaar. Ik houd van Thijs, ik heb het ook gezegd tegen hem. Ik vind het heel erg erg, heel erg.’

Bron: Shownieuws

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!