• Heel Holland Bakt

André van Duin kijkt op van blijvend succes Heel Holland Bakt: 'Onvoorstelbaar'

André van Duin kijkt ervan op dat Heel Holland Bakt ook dit jaar weer een kijkcijferhit is

André van Duin Heel Holland Bakt

Zondag zagen bijna 2,8 miljoen mensen de vierde aflevering, wat daarmee de best scorende uitzending van het huidige seizoen is. 'Onvoorstelbaar', vindt de presentator.

'Het is toch maar een gewoon programma', zegt Van Duin in gesprek met het ANP. Hij denk vaak na over wat dan het succes van het programma is. 'Het is toch die tent denk ik dan, hoe simpel het ook is.'

'Gebakjes en dingen'

Zelf heeft Van Duin niet zoveel inbreng, denkt hij. 'Het gaat niet om mij. Ik ben wel het gezicht, maar het gaat om de gebakjes en de bakkers, dat lees je ook terug op Twitter. Het gaat altijd over gebakjes en dingen', aldus de presentator. 'En ze vinden mij er ook wel leuk bij', voegt hij eraan toe.

1,5 uur 

Heel Holland Bakt is voor Van Duin 'een geweldig bed waar je op mag drijven'. 'En dat mag ik dan een beetje aanvullen. Het is eigenlijk heel makkelijk te maken: ik hoef niks voor te bereiden, te bedenken, of te repeteren. Ik ga ernaar toe, ik hoor welke gebakjes er gemaakt moeten worden en ik zeg: bakkers nog 1,5 uur te gaan!', lacht hij.

Afscheid van Erna

Met bijna 2,8 miljoen mensen was Heel Holland Bakt zondag ruimschoots het best bekeken programma op primetime. Het aandoenlijke afscheid heeft daar wellicht ook wel aan meegeholpen. De vrolijke Erna kon haar tranen niet bedwingen na een mislukt baksel. En toen ze ook nog de tent moest verlaten, liepen de emoties helemaal hoog op. Gelukkig wachtte de man van Erna haar liefdevol op

Bron: ANP 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!