• Hazes
  • Liefde

André stelt zoontje (4) voor aan Sarah

Door Redactie
André stelt zoontje (4) voor aan Sarah

Het duurt niet lang meer voor André Hazes (27) zijn zoontje André (4) aan zijn vriendin Sarah van Soelen voorstelt, vertelt de zanger aan Story.

Omdat André’s agenda in Nederland vanwege de coronabeperkingen vrijwel leeg is, houdt hij zich flink bezig met de verbouwing van zijn appartement in Rotterdam, waar hij met Sarah gaat wonen.

Ontmoeting

De verhuizing brengt de eerste ontmoeting van zijn zoontje met Sarah in een stroomversnelling. ‘Hij heeft Sarah nog niet ontmoet. Maar dat gaat wel snel gebeuren. Ja, voor we er gaan wonen. Hij heeft er immers zijn eigen kamer. Maar wanneer dat gebeurt, weet ik niet. Ik ga daar ook geen druk achter zetten. Ik wil dat niet te snel doen. Dat is een flinke stap, voor ons beiden, en daar moet je voorzichtig mee zijn.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 37 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.