• Hazes
  • Liefde

André heeft pak al uitgezocht voor bruiloft: 'Ik wil het groots, maar geen media'

Door Redactie
André heeft pak al uitgezocht voor bruiloft: 'Ik wil het groots, maar geen media'

André Hazes (27) ging natuurlijk vorig jaar op zijn knieën voor zijn grote liefde Monique (43). Hoewel het daadwerkelijke huwelijk vanwege het coronavirus nog wel even zal duren, betekent dat niet dat de zanger stil hoeft te zitten.

André besloot om te gaan kijken wat zijn doel kon worden in deze tijd, zo vertelt hij in gesprek met RTL Boulevard. 'Ik wil nu de allerbeste versie van mezelf worden. En dat ben ik gaan doen door niet meer gaan drinken, hele gezond te leven. En ook daar ben ik weer volledig in doorgeslagen.'

Bruiloft

Hazes heeft naast weer mogen optreden, ook de bruiloft om naar uit te kijken. 'Ik heb bijvoorbeeld ook al mijn pak qua kleur uitgekozen, dus dat soort dingetjes lig ik al op Pinterest te doen in bed.' Hoewel André deze belangrijke dag groots wil vieren, hoeft hij de media niet bij zijn jawoord te hebben. 'Ik wil wel de mensen die voor ons belangrijk erbij hebben. En het wordt niet op 14 oktober, op de trouwdag van m'n vader. Dat heb ik ook ergens voorbij zien komen, dat vind ik zo stom.'

Familieruzie

En hoe zit het nu binnen de gehele familie: kan iedereen inmiddels alweer door één deur of is er nog steeds bonje? Rachel heeft namelijk Roxeanne opgeroepen als getuige. André legt uit: 'Ik ben gewoon heel blij dat het nu tussen mij en m'n zus zo goed gaat.' Maar wat er precies gaande is wat betreft de rechtszaak, snapt hij ook niet helemaal. 'Dus ik ben blij dat mijn zus ook een keer een probleem heeft', sluit Hazes lachend af.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.