'André Hazes zou aan grote comeback werken in de Verenigde Staten'

Door Redactie
'André Hazes zou aan grote comeback werken in de Verenigde Staten'

André Hazes is de laatste maanden vaak afgereisd naar Amerika. De zanger ging het afgelopen jaar door een zware periode en herstelt op dit moment van zijn emotionele burn-out. Toch lijkt het erop dat André aan een comeback werkt.

Zo zou de zanger zijn inspiratie op doen in de Verenigde Staten. Dit laat 'een goed ingevoerde bron' aan De Telegraaf weten. 

Inspiratie

André zou volgens de bron met een reden zo vaak afreizen naar Amerika. 'Alles wat hij doet, heeft een doel. André is niet alleen op zoek naar zijn eigen nieuwe leven, maar ook naar dat van zijn carrière', laat de bron weten. 

Comeback

Ook laat diegene weten dat André daar inspiratie op doet en hard aan zijn comeback werkt. 'In Amerika heeft hij gekeken hoe hij aan het eind van het jaar beter en grootser terug kan keren dan ooit. Hij wil vanuit een diep dal weer gelijk op de kaart komen te staan. Maar wel met nieuwe muziek en ideeën die gelijk moeten staan', aldus de bron. 'Het lijkt rustig rondom André, maar achter de schermen wordt er al gewerkt aan een geweldige comeback. En de fans willen dat ook. Hij heeft nog steeds een enorme achterban, die hem liever gisteren dan vandaag weer ziet optreden.'

'Documentaire in de maak'

Dezelfde bron vertelt ook dat de zanger zich heeft laten volgen en dat alles gefilmd wordt. 'Dit hele proces wordt vastgelegd door een vaste cameraman, die met hem meereist. Vlak voor zijn comeback zal deze documentaire uitgezonden worden op televisie. En dan zal te zien zijn welke moeilijke weg André heeft bewandeld, maar ook hoe heftig zijn jeugd echt is geweest', aldus de bron. 

Bron: De Telegraaf | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.