• Hazes
  • Liefde

André Hazes' vriendin Sarah in babywinkel met moeder én Rachel

Door Redactie
André Hazes' vriendin Sarah in babywinkel met moeder én Rachel

Afgelopen week werden Rachel Hazes en schoondochter Sarah en haar moeder Rebecca door Story betrapt in een winkelfiliaal vol wiegjes en kinderwagens. De drie straalden aan alle kanten en kochten de nodige spullen. Brengt een Hazes-liefdesbaby eindelijk weer wat positief nieuws?

Het zal toch niet zo zijn dat de mooie vriendin van André al zwanger van hem is? Dit terwijl ze volop in de verbouwing zitten van hun appartement in de lommerrijke Rotterdamse wijk Hillegersberg, en de zanger in een begeleidingstraject zit vanwege zijn overgelopen hoofd?

Sarah van Soelen zwanger?

Desgevraagd vertelt Rachel later aan Story: ‘Dat Sarah zwanger zou zijn, is mij niet bekend.’ Lachend: ‘Maar kinderen vertellen hun ouders ook niet alles, hè! Ik zou het geweldig vinden. Voor mij is Sarah een ontzettend fijne schoondochter, ik gun het André en haar enorm!’ 

Maar waren ze in de babywinkel nou wel of niet voor Sarah? Lees het in de nieuwste Story! Nu in de winkel.

Beeld: Edwin Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 42 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.