• Hazes
  • Liefde

André Hazes verlaat Monique na verbreken verloving!

Door Redactie
André Hazes verlaat Monique na verbreken verloving!

André Hazes (27) en zijn verloofde Monique Westenberg (43) zijn uit elkaar! Hun verloving is verbroken en de zanger heeft de gezinsvilla verlaten. Dat bevestigt een betrouwbare bron aan weekblad Story, dat de onverwachte liefdesbreuk, die definitief is, vandaag onthult.

Op zaterdag 12 december 2020 verloofden de twee zich op romantische wijze in het Wereldmuseum in Rotterdam. Het was de bekroning op de liefdesoverwinning die Monique eerder dat jaar behaalde, toen André na een intense affaire van vier maanden met presentatrice Bridget Maasland naar de moeder van zijn zoontje André jr. (4) terugkeerde.

Zanger had wild leven vaarwel gezegd

Nadat hij Monique beloofd had dat hij zijn leven vol seks, drank en rock ‘n’ roll de rug zou toekeren en een braver bestaan als partner en vader zou gaan leiden, kwam hun altijd al turbulente relatie in rustiger vaarwater terecht. Onlangs verbleef het gezin op Bonaire voor een werkvakantie; Monique bezocht een ezelopvangcentrum waarvoor ze zich inzet. Aansluitend was er nog even tijd om van de zon te genieten met elkaar.

André al vertrokken uit gezinsvilla

Kort daarop zou de bom echter gebarsten zijn tussen de twee. Wat de reden is van de verlovingsbreuk, is vooralsnog niet bekend. Monique en hun zoontje zullen naar verwachting in de gezinsvilla blijven wonen; André is daar inmiddels al vertrokken. Er is door beiden nog niet gereageerd op de Story-publicatie.

Door: Guido den Aantrekker | Beeld: Peter Smulders

Dit artikel komt uit Story. Editie 10 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.