• Hazes

André Hazes schuift aan bij familie-etentje van vermeend nieuw liefje Sarah

Door Redactie
André Hazes schuift aan bij familie-etentje van vermeend nieuw liefje Sarah

De breuk met Monique Westenberg (43) is ongetwijfeld pijnlijk voor André Hazes (27), maar verscheurd door liefdesverdriet lijkt hij ook niet te zijn. De zanger heeft het gezellig met Sarah van Soelen (25), bij wie hij dit weekend aanschoof aan het familiediner.

Toen de breuk tussen André en Monique naar buiten kwam, werd de naam van Sarah al meteen genoemd. De zanger bevestigt dat hij een goede band heeft met de influencer, maar dat er van liefde nog geen sprake is. Wel benadrukt hij dat hij een relatie met Sarah niet uitsluit.

Etentje met 'schoon'familie

André verblijft momenteel in een woning met Sarah. Hun band blijft zich ontwikkelen, en ook dit weekend brachten ze weer samen door. De zanger schoof aan bij Sarah's familie om pannenkoeken te eten. Dat blijkt uit de Instagram Story die Sarah's zusje Julia plaatste. André lijkt al op te zijn genomen in zijn vermeende nieuwe schoonfamilie.

Geen huisvader

Story kon de eerste foto’s maken van André Hazes en zijn steun en toeverlaat Sarah van Soelen, na de bekendmaking van zijn breuk met Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje André (4) en de vrouw met wie hij zich medio december vorig jaar verloofde. De onthulling van Story dat André weg is bij Monique en momenteel elders woont, leek voor hem geen moment te vroeg te komen – de zanger kon zijn ‘opgelegde’ leven thuis amper nog aan. Met alle goede bedoelingen en een grenzeloze inzet probeerde André het afgelopen jaar de gezinsvader te worden die vooral Monique zo graag thuis aan tafel en op de bank had, maar het zat er gewoonweg niet in.

Innige band

De laatste tijd voerde André veel gesprekken met Sarah, stiefdochter van een goede bekende van de zanger. De twee leerden elkaar kennen op een voor beiden donker moment in hun leven, en de energie en hoop die zij daarbij uit elkaar haalden, gaf hen kracht om de toekomst in positiviteit tegemoet te zien. Er werd een innige band gesmeed, die volgens André vooralsnog niet heeft geleid tot een intieme relatie. 

André Hazes schuift aan bij familie-etentje van vermeend nieuw liefje Sarah

Beeld: Peter Smulders/Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.