André Hazes schrijft emotioneel bericht aan al zijn 'vaders'

Door Redactie
André Hazes schrijft emotioneel bericht aan al zijn 'vaders'

André Hazes heeft helaas volwassen moeten worden zonder vader. Toch heeft de zanger genoeg steun aan twee andere mannen in zijn leven: zijn schoonvader en een familievriend. Daarom zet hij al zijn 'vaders' flink in het zonnetje.

'Rijk mens'

Ondanks dat André's vader is overleden, is Vaderdag geen vervelende dag voor hem. 'Hij blijft altijd in je hart, in je hoofd en in je leven,' schrijft de zanger over zijn vader. Maar André zet ook de andere belangrijke mannen in zijn leven in het zonnetje. 'Onderweg ontmoet je ook andere mensen die een leegte opvullen,' gaat hij verder. 'Peet is al langer om mij heen dan mijn eigen vader en ik weet, ik voel, dat hij mij ziet als zijn zoon. En mijn schoonvader Matthieu die mij vanaf dag één, wat nu al 4 jaar lang is, heeft opgevangen en in zijn hart heeft gesloten en mij een hele andere kijk op sommige dingen in het leven heeft gegeven.' De zanger voelt zich gezegend met deze mannen om zich heen: 'Ik ben een rijk mens!'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

André Hazes schrijft emotioneel bericht aan al zijn 'vaders'

Beeld: Edwin Smulders