• Hazes

André Hazes over verlatingsangst zoontje: 'Het is zo super confronterend'

Door Redactie
André Hazes over verlatingsangst zoontje: 'Het is zo super confronterend'

André Hazes (26) schoof gisteren aan bij Beau, waar hij kon rekenen op flinke kritiek na zijn optreden. Ook vertelde hij daar alles over zijn nieuwe album 'Thuis'. 

Het gelijknamige nummer gaat namelijk over zijn zoontje. Dat de zanger zo vaak van huis was, had namelijk meer gevolgen voor de kleine Dré dan hij had gedacht. 'Ik merk dat hij best wel een verlatingsangst heeft gekregen richting mij', biecht Hazes op.

Thuis

Zo is onder meer te horen in het lied: 'Waar was ik toen jij vroeg: ‘wanneer komt papa thuis?’ Veel te vaak zei ik 'Heel gauw', maar dan kwam ik niet naar huis. En ik weet nu dat deed pijn. Maar geloof me, vanaf nu ben ik thuis.' Het nummer is voor André zelf dan ook best confronterend. 'Vooral toen ik weer thuis kwam wonen. Ik dacht Dre is drie jaar, die zou het wel niet zo gemerkt hebben.'

Schoenen uit

Hazes verloor zijn hart namelijk tijdelijk aan Bridget Maasland, maar vond de weg toch weer terug naar Monique. 'Op het moment dat ik thuiskwam vond hij het heel raar dat ik weer meeat', vervolgt André. 'En papa blijft weer bij mama slapen. Dus toen zei hij op een gegeven moment: ‘schoenen uit!’, want dan dacht hij dan kan je niet meer weg gaan.'

Bron: Superguide | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.