• Hazes

André Hazes over rechtszaak erfenis: 'Ik werk voor mijn eigen centjes'

André Hazes wil 'niet eens' dat zijn naam in de rechtszaak over de erfenis van André Hazes senior genoemd wordt, vertelde de zanger tegenover RTL Boulevard.

André Hazes

Zijn zus Roxeanne en moeder Rachel staan op 9 februari tegenover elkaar in de rechtbank in Utrecht. Daar wordt een kort geding behandeld dat Roxeanne heeft aangespannen tegen haar moeder, een zaak die te maken heeft met de erfenis van de overleden Hazes senior.

'Ik werk voor mijn eigen centjes', zei de 28-jarige André Hazes junior tegen het entertainmentprogramma, nadat werd gevraagd naar zijn mening over de zaak. 'Daar ben ik hartstikke trots op. Ik heb nog nooit gedacht aan zoiets als een erfenis.' Hij wil zich er dan ook het liefst 'lekker buiten laten', vervolgde Hazes, en houdt zich er 'bewust' buiten.

'Niet normaal doen'

De zanger verscheen donderdagavond aan tafel bij de talkshow Jinek, wat hij onder meer sprak over zijn verslavingen en de moeilijke band met zijn zus en moeder. Daar zei hij al zich niet met de zaak te willen bemoeien. 'Het went nooit dat het heel pijnlijk is dat het zo gaat in onze familie. Wij kunnen maar allemaal niet normaal doen, of zo. Het is heel pijnlijk en verdrietig.'

Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.