• Liefde

André Hazes over 'Kleine Jongen': 'Tot die tijd had ik nooit iets met dit liedje'

Door Redactie
André Hazes over 'Kleine Jongen': 'Tot die tijd had ik nooit iets met dit liedje'

André Hazes geeft eerlijk toe dat hij lange tijd niks had met het nummer 'Kleine Jongen' van zijn vader. Maar dat veranderde allemaal toen hij zelf papa werd van kleine Dré.

Bij Radio 538 vertelt de zanger: ‘Ik werd vader op mijn 22e en tot die tijd had ik nooit iets met dit liedje. En toen werd mijn kind geboren, een zoon, en toen was het in één keer duidelijk…’ André vervolgt: ‘Dat liedje begrijp je, je voelt het aan alle kanten en dan is het ook nog eens van je eigen vader, zijn opa’.

Onvoorwaardelijk

Zijn zoontje is dan ook een van de belangrijkste personen in zijn leven. Hazes: ‘Het mooiste aan vader zijn is dat onvoorwaardelijke, dat je zoveel van iemand kan houden is zo’n raar gevoel. De wereld kan je gestolen worden, het interesseert je niks meer wat andere mensen van je denken, het enige belangrijke is dat als je thuis komt dat die kleine jongen blij naar de deur komt en PAPA roept.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: SHOW | Beeld: Peter Smulders