André Hazes ook volgend jaar in Ahoy: 'Ik zie mezelf daar over vijftien jaar nog steeds staan'

Door Redactie
André Hazes ook volgend jaar in Ahoy: 'Ik zie mezelf daar over vijftien jaar nog steeds staan'

André Hazes staat ook in 2020 in Ahoy Rotterdam. Op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november geeft hij zijn inmiddels traditionele concerten André Hazes Live in Ahoy. De kaartverkoop voor beide shows gaat volgende week dinsdag van start.

"Het is zeker een traditie", zegt André tegen BuzzE over zijn Ahoy-shows. "Ik zie mezelf daar over vijftien jaar nog steeds staan." Voor de komende jaren heeft André al meer dan genoeg ideeën voor zijn "belangrijkste dagen van het jaar". "Ik vind dat zo leuk man. Nog los van dat ik de shows zelf mag doen, lekker meedenken over de dingen die gaan gebeuren."

Afkijken

Voor inspiratie kijkt André meer en meer over de grens. "Ik kijk zwaar af bij buitenlandse artiesten, ik kijk heel veel naar Amerikaanse rockbands. Dat zijn acts die echt investeren in hun eigen show." André hoopt dat iedereen die voor hem naar Ahoy komt, verrast wordt. "Ik wil dat het publiek denkt: wow, dat verwacht ik niet. De monden moeten openvallen."

Overtreffen

Dat wordt naarmate hij vaker in Ahoy speelt wel steeds lastiger, moet André toegeven. Volgend jaar wordt alweer het vierde jaar op rij dat hij in de Rotterdamse evenementenhal staat. "We willen elk jaar meer budget krijgen, want we moeten onszelf blijven overtreffen. Dat is zeker lastig, en er komen elk jaar momenten waarop je denkt: wat haal je jezelf op de hals?! Maar als het is gedaan en het is gelukt, is het heerlijk. Daar kan geen gevoel tegenop."

Beeld: Peter Smulders | ANP

André Hazes ook volgend jaar in Ahoy: 'Ik zie mezelf daar over vijftien jaar nog steeds staan'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.