• Hazes

Definitief bevestigd: André Hazes maakt comeback bij Holland Zingt Hazes in maart

In de tweede week van maart zal André Hazes zijn comeback maken bij Holland Zingt Hazes. Een woordvoerder van de productie heeft zijn deelname aan de concertreeks zaterdag bevestigd, na een bericht van Shownieuws.

andré hazes

Holland Zingt Hazes

Tussen 10 en 18 maart zal Holland Zingt Hazes plaatsvinden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Eerder liet Roxeanne Hazes weten niet mee te doen aan de concertreeks. Afgelopen week vroegen fans zich af of André wel nog mee zou doen, aangezien hij de naam van het project verwijderd had uit z’n Instagram-biografie.

Eerste optreden

Volgens de woordvoerder van de Hazes-concerten zijn er geen twijfels over de deelname van de Hazes-telg. ‘Hij doet zeker mee’, laat de zegsman weten. Het betreft André’s eerste optreden sinds september 2021.

Documentaire André

Twee jaar lang is de populaire zanger gevolgd door documentairemaker Cheeru Mampaey in misschien wel de moeilijkste periode uit zijn leven. 'Als ik nu niet meer wakker word vind ik het echt helemaal prima', hoorden we André zeggen.

De zanger heeft lange tijd zijn leven on hold gezet omdat hij zijn problemen niet langer kon ontkennen. Hij worstelde met zijn verslavingen, angsten en demonen. 'Nu durf ik wel te zeggen dat ik een fucking groot probleem had', zei de ster in de trailer van zijn openhartige documentaire, terugblikkend op een aantal maanden geleden. In de vijfdelige documentaireserie werd duidelijk hoe hij zich destijds eigenlijk voelde en hoe het leven van André er de afgelopen twee jaar echt uit heeft gezien. 

Bron: AD

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!