• Liefde

‘André Hazes kiest voor een ándere oudere vrouw!’

Door Redactie
‘André Hazes kiest voor een ándere oudere vrouw!’

Marion Berndsen, die ooit werd genomineerd voor medium van het jaar, geeft exclusief in Story het antwoord op alle vragen.

‘André Hazes en Bridget Maasland maken heftige tijden door. Ze zijn ontzettend verliefd. Er is veel seksuele aantrekkingskracht. Maar ze vinden elkaar ook in de wederzijdse humor.Ze zien de ander als hun maatje. Ze genieten enorm en laten dat ook aan de buitenwereld blijken.

Vriendschap

Ik vind het pijnlijk voor hen dat ze zo bestookt zijn op social media. Maar André’s populariteit zal er niet onder lijden. Zijn fans houden te veel van hem. Dat men zo kwaad was op André en Bridget kwam meer door de snelheid van het nieuws. De fans waren nog maar net bekomen van het nieuws dat het echt uit was met Monique. Sommigen hoopten nog op een verzoening en ineens was daar Bridget. Ze zijn nu heel erg gelukkig, maar ik zie hen op langere termijn niet meer samen zijn. Hun verliefdheid zal snel overgaan in vriendschap.

Andere man

Bij André zie ik wel een andere vrouw in zijn leven komen. Ze is iets ouder dan hij, met lang golvend haar. Met Monique blijft hij goed bevriend. Voor Monique zie ik ook een andere man. Iemand met donker haar. Met hem wordt ze heel gelukkig. Bij Bridget zie ik geen andere man. Zij zal langere tijd vrijgezel blijven.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 1 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

‘André Hazes kiest voor een ándere oudere vrouw!’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.