André Hazes jr. haalt bijzonder diploma

André Hazes jr. haalt bijzonder diploma

In de gemeente Lansingerland moet iedereen vanaf twee jaar zich laten testen op het coronavirus, vanwege een uitbraak van de Britse mutatie. Aangezien André en Monique in deze gemeente wonen, moest het hele gezin - inclusief de 4-jarige André - zich laten testen. 

En zo te zien ging dat heel goed. Op Instagram deelt Monique Westenberg een foto waarin haar kleine jongen met een diploma in zijn handje staat. 

Diploma op zak

'Dapperheids diploma' valt er te lezen op de oorkonde die André jr. vasthoudt. 'Andre Hazes is de corona test kanjer.' Blijkbaar kreeg hij na de test te hebben doorstaan een aandenken aan de gebeurtenis van het Corona test team.

Kanjer

Monique schrijft erbij: 'Wij moesten verplicht een Corona test doen omdat we in Lansingerland wonen. Deze kanjer heeft het heel goed gedaan.'

De tekst gaat verder onder de foto

André Hazes jr. haalt bijzonder diploma

Opmerkingen

Maar blijkbaar kreeg de moeder van André wel wat vragen en opmerkingen na aanleiding van deze post. En dan vooral gericht op het testen van zo'n jong kindje. 'Ik heb gevraagd of het met een lollystokje mocht. Hier zit een klein sponsje aan dat speeksel opzuigt.' Monique laat weten dat ze het anders ook niet prettig had gevonden. 'Wanneer dit niet had gekund had ik het André niet aangedaan via zijn neusje te testen. Hier moet je wel écht zelf om vragen,' aldus Monique.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.