• Hazes

André Hazes heeft veel vertrouwen in 2023: 'Het vuurtje brandt weer'

André Hazes knalt met veel positiviteit het nieuwe jaar in. De volkszanger schrijft zich energieker en blijer dan ooit te voelen. 

Door Naomi Pater
André Hazes
© Brunopress

André Hazes (28) is hard aan het werk voor zijn muzikale comeback. De afgelopen dagen zat hij constant in de studio en dat heeft hem veel positieve energie gegeven. De volkszanger schrijft op Instagram zich energieker en blijer dan ooit te voelen. 

'Eergisteren is de eerste dag van de rest van mijn nieuwe leven begonnen', begint André zijn verhaal op Instagram. 'Het grootste kado wat ik mijzelf kon geven was het afgelopen jaar. Waar ik aan mijzelf kon werken. Mijn leven onder controle kon krijgen en dat wat ik kapot had gemaakt, kon proberen te fixen' zegt André, die het afgelopen jaar worstelde met een burn-out en verslavingen. 

'Tranen van geluk'

De volkszanger vervolgt: 'Een paar weken geleden zat ik bij mijn manager thuis en hij zei dat hij liedjes opgestuurd had gekregen. Ik hoorde liedjes die mij tranen in mijn ogen gaven van geluk. Zij vertelde wat ik voelde. Meteen heb ik hun opgebeld of ze willen meewerken aan mijn terugkomst. De afgelopen twee dagen heb ik mij opgesloten met deze twee ongelooflijk getalenteerde mannen in de studio en ondanks de late uren en weinig slaap, voel ik me energieker en blijer dan ooit. Het vuurtje brand weer', schrijft een gelukkige André.

Nieuwe muziek

André Hazes schreef eerder deze maand ook al bezig te zijn met nieuwe muziek. De zanger was op schrijfkamp met onder anderen Snelle en Diggy Dex. Diggy Dex heeft eerder meegeschreven aan Hazes' grote hit Leef.

Schrijfkamp

'We zijn lekker bezig en we hebben er zin in.' Zowel 'bekende' als 'nieuwe schrijvers' zijn mee op het schrijfkamp, schreef Hazes. In een video was te zien dat in elk geval zo'n twintig mensen mee zijn op het kamp. 'Dus ja we gaan binnenkort weer komen jongens. We gaan weer beginnen.' Wat voor muziek in de maak is en met wie Hazes allemaal aan muziek werkt op het kamp, deelde hij niet.

Holland zingt Hazes

Hazes (junior) maakt volgend jaar na een periode van rust zijn comeback bij Holland Zingt Hazes. De zanger annuleerde de vorige editie en andere optredens omdat hij een burn-out had. In zijn onlangs verschenen Videoland-documentaire is te zien dat de zanger worstelde met verslavingen en daarvoor hulp had gezocht.

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!