• Hazes
  • Liefde

André Hazes gaat deze zomer samenwonen met Sarah

André Hazes gaat deze zomer samenwonen met Sarah

Komende zomer gaat André Hazes (27) samenwonen met Sarah van Soelen (25). De zanger heeft daartoe een appartement gekocht in Rotterdam. Dat onthult weekblad Story vandaag.

Een bron bevestigt de aankoop van het appartement in de wijk Hillegersberg, op een paar kilometer afstand van de villa waar zijn ex-verloofde Monique Westenberg (43) is blijven wonen met hun zoontje André (4). De flat, die te koop stond voor 815.000 euro, telt 146m2 woonoppervlakte met een woonkamer van 60m2.

Liefdesbaby

Het ruime, overdekte balkonterras beidt volledige privacy; er is geen inkijk van de overkant en op hun beurt kijken André en Sarah uit over een uitgestrekt sierwater. Naast de master bedroom met walk-in closet, heeft het appartement ook een kinderkamer. Niet alleen handig voor kleine André die vaak zal komen logeren, maar ook voor eventuele toekomstige gezinsuitbreiding...Foto’s van het appartement en nog meer nieuws over de familie Hazes staan in de nieuwe Story, die vandaag verschijnt.

André Hazes gaat deze zomer samenwonen met Sarah

Beeld: Edwin Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.