André Hazes en Monique Westenberg zijn 'friends with benefits'

André Hazes is erg blij met 'de vorm' die hij heeft gevonden in zijn relatie met Monique Westenberg.

André Hazes en Monique Westenberg

Dat zei de 29-jarige zanger dinsdag in de radioshow De 538 Middag met Frank Dane. 'Dit klinkt misschien heel raar, maar wij hebben een vorm gevonden die voor ons goed werkt', aldus Hazes.

Liefdesverklaring

Zondag deelde Hazes een liefdesverklaring aan Westenberg, met wie hij een zoontje heeft. Daarin zei hij onder meer dat zijn hart 'voor altijd' bij Westenberg ligt en 'nog langer' van haar te houden. Dane stelde Hazes de vraag of het stel, dat al meermaals uit elkaar ging en weer bij elkaar kwam, weer samen is. 'Ja kijk, dat wordt er heel erg van gemaakt', antwoordde Hazes daarop.

Friends with benefits

'Ik heb m'n huisje in Wilnis, zij woont hier bij Rotterdam en de manier waarop we het doen, dat werkt gewoon heel goed', vervolgde de zanger. Op de vraag van Dane of er sprake is van 'friends with benefits', zei Hazes: 'De benefits zijn er, ja. Op de maandagen dat ik hier slaap...', waarna een luid gelach volgde in de radiostudio.

Nieuwe muziek

Hazes liet ook wat los over nieuw muzikaal repertoire dat binnenkort verschijnt. 'Ik denk op 6 of 7 april', zei hij. 'Het is echt fucking goed wat we aan het doen zijn.'

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!