• Hazes
  • Liefde

André Hazes en Monique Westenberg gaan trouwen!

Door Redactie
André Hazes en Monique Westenberg gaan trouwen!

André Hazes heeft er het afgelopen jaar geen geheim van gemaakt dat hij dolgraag in het huwelijksbootje wil stappen met Monique Westenberg. Het was alleen wachten op het juiste moment voor een aanzoek. Dat moment is nu, en ze zei volmondig ja. André en Monique gaan trouwen!

André en Monique hebben zich zaterdagavond verloofd. De zanger is op z'n knieën gegaan tijdens een romantisch etentje in een compleet versierde ruimte. 'Mijn grote liefde, sterkste en mooiste vrouw op aarde zei JA!', laat een dolgelukkige André weten op Instagram. Voor de gelegenheid hulde hij zich in een zwarte smoking, Monique draagt een paarse satijnen jurk. Om hun verloving te vieren hebben ze een fles champagne opengetrokken.

Gefilmd aanzoek

Het romantische aanzoek is van A tot Z vastgelegd door cameraman Jaap Hilhorst. 'Mooiste scène die ik ooit heb gefilmd vriend! Dank je wel day ik erbij mocht zijn', reageert hij op Instagram. Het regent felicitaties onder de post. Onder meer Jim Bakkum, Wesley Sneijder en Simon Keizer laten een enthousiaste reactie achter.

Hint op bruiloft

Dit najaar deed André al een boekje open over een aanzoek en zei hij zeker te weten dat Monique ‘ja’ zou zeggen. Ook liet hij weten er helemaal klaar voor te zijn. 'Het gaat ook gebeuren, maar ik houd lekker geheim wanneer. Het is voor mij duidelijk dat deze vrouw de juiste is voor mij', zei de zanger tegen Privé. Hij liet zelfs vallen de ring al ‘deels’ in huis te hebben. 'Ik zeg eigenlijk al te veel. Niemand weet dat ik al eerder op het punt heb gestaan om Moon te vragen. Ik was al heel ver en had bij een vriend al een mooie, bijzondere steen gekocht, die in de ring moet.' Vlak daarna gingen de twee door moeilijke tijden in hun relatie.

Beeld: Instagram 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.