• Hazes
  • Liefde

André Hazes beleefde ruzie met Rachel en Roxeanne als 'zwaarste tijd uit mijn leven'

Door Redactie
André Hazes beleefde ruzie met Rachel en Roxeanne als 'zwaarste tijd uit mijn leven'

Ooit was André Hazes closer dan close met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. Totdat Monique Westenberg in zijn leven kwam. De drie-eenheid spatte uiteen en er was jarenlang geen contact. De breuk geldt als 'de zwaarste tijd uit zijn leven', zegt hij in Linda's Wintermaand. 

Hazes wijdde uit over de jarenlange ruzie met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. Hij brak in 2014 met de twee toen hij een relatie kreeg met Monique, met wie André zich twee weken geleden verloofde. Volgens Hazes ontstond de ruzie door de dominante opstelling van zijn moeder tegenover zijn nieuwe relatie. 'Maar Monique liet zich niet inpakken, want zij waren bijna net zo oud.'

Hulp zoeken

Dat resulteerde in een jarenlange ruzie, die Hazes omschrijft als de zwaarste tijd uit zijn leven. 'Het eerste jaar ben ik kapotgegaan. Ik moest hulp zoeken en erover praten, omdat ik wist dat het niet aan mij en Monique lag.'

Roxeanne bood excuses aan

Inmiddels heeft Hazes weer contact met zijn zus, die volgens hem meteen erkende fout te hebben gezeten in de ruzie. 'Ze bood meteen haar excuses aan, toen ze weer bij mij thuiskwam. Dat was zo’n last van mijn schouders, want toen wist ik: ik heb het altijd goed aangevoeld.' Inmiddels zien we André’s zoontje geregeld spelen met zijn kleine neefje Fender. Ook zijn Monique en Roxeanne niet alleen de beste vriendinnen geworden, maar noemen de twee zich zelfs geregeld ‘zussen’. 

'Alle partijen weten hoe ik erin sta'

De relatie met zijn moeder is daarentegen – na een tijdelijke opleving tijdens zijn affaire met Bridget Maasland – weer stroef, maar op dat gebied is Hazes niet van plan om concessies te doen. 'Alle partijen weten hoe ik erin sta – dus dat geldt ook voor mijn moeder – en dit is zoals het is', vertelde hij vrijdag in Shownieuws.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.