• Hazes
  • Liefde

André en Sarah verklaren elkaar openlijk de liefde

André en Sarah verklaren elkaar openlijk de liefde

André Hazes (27) steekt zijn liefde voor Sarah van Soelen (25) niet langer onder stoelen of banken. In Story verbrak de zanger al het stilzwijgen over zijn relatie met de blondine, maar ook op Instagram stralen de twee van oor tot oor.

André deelt een gezellig kiekje gemaakt door Story-fotograaf Edwin Smulders en laat liefkozend weten: 'Baby blue.' Dit lijkt op een koosnaampje te duiden, aangezien Hazes het ook onder de post van Sarah achterlaat. 

Tekst gaat verder onder de post.

Liefdevolle foto

Ook van Sarah mag iedereen het weten: ze is helemaal gek op André. 'BB ?', schrijft de blondine slechts bij het intieme plaatje. De liefde spat overduidelijk van het scherm!

Tekst gaat verder onder de foto.

Intieme kus

Tijdens hun vakantie op Ibiza poseerden de twee tijdens een intieme kus voor Story-fotograaf Edwin Smulders, die het verliefde stel ook bij thuiskomst op Schiphol verwelkomde.

Acceptatie

Aan Story vertelt André hoe happy hij is met Sarah, na een verdrietige periode in zijn leven waarin hij zijn verloving met Monique Westenberg verbrak. Nadat hij hun gezinsvilla verliet, trok hij in bij de ouders van Sarah. Daarover vertelt André in het weekblad onder meer: ‘Het is fijn om volledig jezelf te kunnen zijn, en je geaccepteerd wordt om wie en hoe je bent.’

Goed contact met ex Monique

In Story spreekt André ook over het huidige contact met zijn ex Monique en hun zoontje André (4). Daarover zegt hij onder meer: ‘Mijn relatie met Monique is goed. Er is geen sprake van ruzie.’ Als het gaat over zijn nieuwe liefde Sarah straalt André van oor tot oor. ‘Ik ben gelukkig en hoop dit gevoel heel lang vast te mogen houden. Maar daar heb ik alle vertrouwen in.’

Thuiskomst op Schiphol

In de nieuwe Story die afgelopen woensdag is verschenen lees je het volledige interview en zie je alle romantische foto’s van André en Sarah op Ibiza en bij thuiskomst op Schiphol. Inmiddels is de zanger weer druk aan het werk.

Beeld: Edwin Smulders

Het volledig artikel lezen? Editie 18 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.