• Liefde

André en Monique zaten niet op verliefdheid te wachten

André en Monique zaten niet op verliefdheid te wachten

Waar hij gaat, daar is zij: ook toen hun liefdesleven even op een laag pitje stond. Toch hadden André Hazes en Monique Westenberg nooit gedacht dat ze ooit een stel zouden worden. Integendeel zelfs. Ze hadden beiden niet het voornemen om verliefd op elkaar te worden. 

Althans, zo beweren de twee in de nieuwste Beau Monde. Hoewel de twee misschien niet het voornemen hadden om verliefd op elkaar te worden, trok de zanger wel alles uit de kast om een behoorlijke indruk bij Monique achter te laten. De twee zouden namelijk met een gemeenschappelijke vriendin iets gaat eten, maar André besloot het 'derde wiel aan de wagen' op het laatste moment af te zeggen. Hierdoor kwam het liefdeskoppel uiteindelijk met zijn tweetjes aan een romantisch tafeltje in een sushirestaurant in Blaricum te zitten. En dat liep toch anders dan gepland...

De kus

Want waar de twee tijdens het etentje nog wel van elkaar af konden blijven, werd dit na afloop in de auto toch een ander verhaal. "Hij zocht een soort geborgenheid. Uiteindelijk kwam die kus er wel natuurlijk." Al hadden de twee toen nog niet de intentie om verliefd op elkaar te worden. "Hij stapte de auto uit en ik zei: ‘Niet verliefd worden, hè?’ Hij: ‘Jij ook niet, hè?’ Ik, heel stoer: ‘Ikke niet'", vertelt Monique. Inmiddels zijn de twee vier jaar, een kind en een korte breuk verder, en wil Monique alles op alles zetten om het te laten werken. "Ik hoop van harte op betere tijden”.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

André en Monique zaten niet op verliefdheid te wachten

Beeld: Peter Smulders