André Hazes zoent Monique: 'Ik zal altijd van je houden'

Het lijkt erop dat de liefde tussen André Hazes en Monique Westenberg weer aan het opbloeien is. 

André Hazes en Monique Westenberg

André Hazes (29) verklaart zondag op Instagram de liefde aan Monique Westenberg (45), de moeder van zijn zoontje André jr. Bij een zwartwitfoto waarop de twee elkaar een kus op de mond geven schrijft de zanger dat zijn hart 'voor altijd' bij haar ligt en zegt hij 'nog langer' van haar te houden. De twee hebben al jarenlang een knipperlichtrelatie.

'Jij hebt mij nooit laten vallen'

'Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende. Je was er in goede, en hebt mij nooit laten vallen in slechte tijden. Je hebt altijd gezien dat er nog goed in mij zat terwijl ik daar zelf aan twijfelde', schrijft André, die dit weekend tijdens de concertreeks Holland Zingt Hazes zijn comeback op het podium maakte nadat hij kampte met een burn-out en drugsverslaving.

'Mijn hart ligt voor altijd bij jou'

Hazes sluit af met liefdevolle woorden waaruit kan worden opgemaakt dat de twee weer bij elkaar zijn. 'Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden.' Hij eindigt het berichtje met een rood hartje. Eerder dit jaar stelde Hazes tegenover RTL Boulevard dat hij en Monique 'een vorm" hadden gevonden "die voor ons heel goed werkt.'

Dankbaar

Uit het bericht blijkt dat Monique dit weekend samen met hun 6-jarige zoon aanwezig was bij de concertreeks in de Ziggo Dome. 'Waar ik het meest dankbaar voor ben dit weekend, is dat ons kleine aapie tegen een vader opkeek die is wie hij nu is. En dat ben ik mede dankzij jouw eindeloze hoop, steun en geloof.'

Reacties

De zoete post krijgt een hoop liefdevolle reacties. 'Wat een lieve woorden, dat verdient ze ook zeker!', schrijft iemand. 'Wees heel zuinig op elkaar'. Een ander zegt: 'Wauw moge jullie eeuwig mekaar terugvinden. Dat is waarom jullie op elkaar gevallen zijn!' Monique Westenberg reageert zelf ook op de liefdesverklaring: 'I'm your rock, you're my star', schrijft ze. 

Trots

Westenberg gaf afgelopen vrijdag al aan 'fucking trots' te zijn op Hazes, nadat hij na anderhalf jaar afwezigheid op podia zijn comeback maakte. Volgens haar is de zanger weer 'helder in het koppie' en is zijn stem 'beter dan ooit'.

Bron: ANP, Instagram André Hazes

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!