• Hazes

André en Monique onder vuur door gezinsvakantie

Door Redactie
André en Monique onder vuur door gezinsvakantie

André Hazes en Monique Westenberg genieten met hun zoontje en een ander gezin van een vakantie in Zwitserland. Misschien genieten ze wel iets té veel, aldus boze fans... 

Terwijl de coronabesmettingen in Europa rap oplopen en veel Nederlanders deze zomer thuisblijven, kiest het stel ervoor om toch naar het buitenland te gaan. Sommige fans vragen zich af of dat wel verstandig is. 'Wel uitkijken hè, met die corona,' schrijft een bezorgde fan.

Geen afstand

Maar de meeste kritiek krijgt Monique op een groepsfoto op de vakantiebestemming. Daarop poseert het gezin met hun vakantiegenoten. Maar de anderhalvemeterregel is ver te zoeken. En dat kan volgens sommige fans niet door de beugel. 'Hoezo afstand van elkaar? Je bent een mooie vrouw, maar je doet maar wat,' reageert een volger. 'Ook voor jullie is er corona. 1.5 meter afstand,' luidt een andere reactie. 

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat het stel kritiek krijgt op het negeren van de maatregelen. Tijdens een etentje waren ze met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmde zijn vriendin en ze hielden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap stond dicht op elkaar. En laat dat nu juist níét de bedoeling zijn.

Beeld: Peter Smulders 

André en Monique onder vuur door gezinsvakantie

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.