André Dongelmans: ‘Ik zie mezelf in mijn vader terug’

Door Redactie
André Dongelmans: ‘Ik zie mezelf in mijn vader terug’

Sinds André Dongelmans twee maanden geleden voor het eerst zijn biologische vader heeft ontmoet, is er veel voor hem veranderd. De twee hebben elkaar inmiddels vaker gezien en André beseft dat hij er een grote familie bij heeft gekregen. 

Destijds raakte zijn Ghanese moeder in een asielzoekerscentrum zwanger van een man van eveneens Ghanese afkomst, maar daarna ontmoette ze haar huidige partner. ‘Dat verleden laten we rusten. Dat is iets tussen hen en ik vind het belangrijk om te ontdekken in hoeverre we op elkaar lijken. En dat is best veel. Ik dacht altijd alleen op mijn moeder te lijken, maar nu weet ik dat ik een perfecte mix van hen beiden ben. Hij heeft over zijn jeugd verteld, zijn tienerjaren, hoe hij was, wat hij allemaal deed. En daarin lijken we qua karakter echt veel op elkaar. Dat vind ik mooi. Maar ook qua uiterlijk. Ik zie mezelf in hem terug. En hij zichzelf in mij.’ Behalve zijn vader heeft André er nu ook een grote familie bij gekregen.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 28 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

André Dongelmans: ‘Ik zie mezelf in mijn vader terug’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders