• Hazes

André deelt te zoete throwback van kleine Dré

Door Redactie
André deelt te zoete throwback van kleine Dré

Kleine jongetjes worden groot en zo ook het zoontje van André Hazes en zijn Monique Westenberg. Toch kan de zanger het niet laten om terug te blikken op de tijd dat zijn mannetje nog een stuk jonger was. 

'Hoe leuk is hij altijd al geweest!?❤️ @moniquenoell', schrijft André bij de hilarische kiekjes. Te zien is Dré terwijl hij lacht en een gekke bek trekt. Monique kan dat alleen maar beamen en reageert: 'Hahahhahahhahaa ik vreet ‘m op ?.'

Fender

Maar wat volgers vooral opvalt aan dit kiekje, is hoeveel het mannetje op zijn neefje lijkt. 'Ik dacht even dat het Fender was..?', merkt zelfs iemand op. De twee jongetjes hebben elkaar nog nooit ontmoet, omdat André en Roxeanne nog steeds niet met elkaar door een deur kunnen. De zangeres heeft meerdere malen aangegeven wel open te staan voor een verzoening, maar volgens André is daar teveel voor gebeurd.

André deelt te zoete throwback van kleine Dré

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders