• De Roelvinkjes

Amijé geniet van het leven na relatiebreuk met Donny Roelvink

Amijé geniet van het leven na relatiebreuk met Donny Roelvink

Onlangs werd bekend dat Donny Roelvink en Amijé uit elkaar zijn. Toch lijkt ze met volle teugen te genieten van haar prachtige reis. Op Instagram laat ze weten dat ze extreem dankbaar is voor de reis die ze kan en mag maken.

“Ik ga jullie vragen om daar gewoon respect voor te hebben”, schreef Donny afgelopen dinsdag op Instagram. “Wij hebben mooie jaren samen gehad, alleen gaan we nu onze eigen weg. We zijn op een vredige manier uit elkaar gegaan. We gaan beiden verder met ons leven en gunnen elkaar het beste toe.” Er werd al langer gespeculeerd dat het koppel uit elkaar zou zijn, maar dinsdag werd dat definitief bevestigd.

Vakantie

De Temptation Island VIPS-ster maakt een grote reis en deelt af en toe een paar prachtige kiekjes. Ze kiest ervoor iets rustiger aan te doen met social media. ”Ik hoop dat jullie respect hebben voor mijn afwezigheid op Instagram. Ik ben nu namelijk tijd aan het doorbrengen met familieleden die ik al ruim 11 jaar niet gezien heb. Maar er komen zo snel mogelijk weer leuke kiekjes op de gram!”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram & ANP