Amerikaanse First Lady is zelf ook niet altijd even braaf

Door Redactie
Amerikaanse First Lady is zelf ook niet altijd even braaf

Als Donald Trump herkozen wordt als president van de Verenigde Staten, betekent dat ook vier jaar erbij voor zijn vrouw Melania. Hoewel de twee in het openbaar weleens laten blijken dat ze ruzie hebben, zouden ze toch een goed huwelijk onderhouden.

Toen Donald Trump bekendmaakte dat hij zich verkiesbaar zou stellen als president van de Verenigde Staten, liet zijn vrouw Melania weten dat zij een traditionele First Lady zou worden. Die belofte loste ze in, maar dat betekent niet dat ze de laatste vier jaar onopvallend aan de zijde van haar man verscheen. Integendeel. De van oorsprong Sloveense Melania kan ondanks haar botoxinjecties en fillers haar gevoelens vaak niet verhullen. Zo keek ze afgelopen augustus allesbehalve liefdevol naar haar stiefdochter Ivanka tijdens Donalds nominatiespeech. Er zou al jaren een koude oorlog heersen tussen Melania en Ivanka. Ook sloeg ze meermaals in het openbaar de hand van haar echtgenoot weg.

Gekopieerde speech

Dat Melania vroeger (naakt)model was, lijkt de puriteinse Amerikanen opvallend genoeg niet eens zozeer te storen. Wat wel verkeerd viel, was dat ze in 2016 delen van een speech van haar zeer geliefde voorgangster Michelle Obama had gekopieerd. Ook het feit dat ze de eerste vijf maanden van het presidentschap van haar man in New York bleef wonen om zoon Barron zijn schooljaar af te laten maken, leverde kritiek op. Hoewel het anders doet vermoeden, schijnen Melania en Donald toch een redelijk gelukkig huwelijk te hebben en zou ze hem regelmatig adviseren.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 44 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.