• Liefde

Amanda Balk smoorverliefd op multimiljonair

Amanda Balk smoorverliefd op multimiljonair

Twee bittere liefdesbreuken, een gewapende overval... Realityster Amanda Balk heeft het de afgelopen jaren niet bepaald makkelijk gehad. Maar nu schijnt de zon weer voor haar. Met nieuwe liefde Edward Hollander is ze gelukkiger dan ooit. Aan Story vertelt Amanda alles over haar romance.

Hij is de liefste man.’ Amanda Balk (34), die landelijke bekendheid verwierf door haar deelname aan De Gouden Kooi, kan haar geluk niet op nu ze een relatie heeft met multimiljonair Edward Hollander. Na de bittere breuk met dj Afrojack, de vader van haar dochtertje Vegas, trouwde ze met Stavros Tsatsos. Maar al snel sloeg het noodlot toe. Nauwelijks terug van hun huwelijksreis werd Stavros gearresteerd wegens betrokkenheid bij drie wietplantages in Wassenaarse woningen. 

Gezinsvreugde

Met de nieuwe liefde in haar leven hoeft Amanda niet meer bang te zijn. ‘Edward is een knappe, lange, sterke man. Ik voel me echt beschermd als ik met hem ben. Hij is ook erg ambitieus. Maar hij blijft ondanks zijn zakelijke succes een nuchtere familieman. Hij vindt zijn kinderen zijn grootste succes in zijn leven. En zij staan op nummer 1, net als dat Vegas bij mij op de eerste plaats komt. Het is heerlijk dat ik iemand gevonden heb met wie ik deze gezinsvreugde kan delen.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 19 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.