• Showbizz

Alsmaar groeiende babybuik zorgt voor veel strubbelingen bij Kimberley Klaver

Door Redactie
Alsmaar groeiende babybuik zorgt voor veel strubbelingen bij Kimberley Klaver

Kimberly Klaver heeft vandaag de 23ste week van haar zwangerschap aangetikt. Bij deze fase hoort een groter wordende buik en ook de strubbelingen komen inmiddels om de hoek kijken. 

De presentatrice neemt haar volgers mee in haar dagelijkse activiteiten die steeds lastiger worden naarmate haar zwangerschap vordert. 'Scheren vereist een ware cirque du solei act die minstens zo moeilijk is maar allerminst zo charmant en kundig', schrijft ze op Instagram. 'Het tillen van mijn kleine peuter wordt steeds zwaarder (maar je moet nu eenmaal regelmatig een tweejarige tillen) en de vergeetachtigheid slaat toe. Wel grapt ze daarover: 'Al kan dat ook mijn karakter zijn, geef nu gewoon de zwangerschap de schuld.'

Trotse mama

Ondanks deze kleine 'tegenslagen' is Kimberly vooral blij. 'Maar al met al gaat goed goed en de kleinste telg van de familie doet het fantastisch?.' 

De tekst gaat verder onder de post.

Bekendmaking geslacht

Kimberley heeft samen met haar vriend Michel van den Bergh (met wie ze sinds de zomer van 2018 een relatie heeft) zoontje Julius. Of de actrice voorkeur had voor een jongetje of meisje dit keer? 'Het maakt natuurlijk geen donder uit en had dan ook echt geen voorkeur, het allerbelangrijkste is dat het kindje gezond is en overladen wordt met liefde. Toch is het een leuk moment, erachter komen wat het geslacht is.... Dit kleine mannetje is heel heel heeeeeel welkom', schreef ze vorige week onder haar post.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.