• Liefde

'All You Need Is Love'-kijkers woedend op Bas die de zwangere Suzanne bedroog

Door Redactie
'All You Need Is Love'-kijkers woedend op Bas die de zwangere Suzanne bedroog

De nieuwe aflevering van 'All You Need Is Love' zorgde voor een lading aan boze reacties, vooral gericht op Bas. Hij zou met de hulp van Robert ten Brink zijn ex Suzanne terug willen winnen. Het ging uit tussen de twee nadat Bas vreemdging terwijl Suzanne zwanger was. De kijkers waren woest en lieten op Twitter eerlijk weten wat ze van Bas vonden.

Bas en Suzanne ontmoetten elkaar drie jaar geleden en de vonk sloeg gelijk over. Ze kregen een relatie en die kwam gelijk in een stroomversnelling. Ze gingen snel samenwonen en zes maanden later was Suzanne in verwachting. Vlak voor de bevalling ging het mis: Suzanne kwam erachter dat Bas vreemdging. Nu wil Bas haar terug winnen en daarvoor schakelt hij de hulp van Robert ten Brink in.

Bas biecht op

De presentator gaat langs bij Bas om zijn kant van het verhaal aan te horen. 'Een paar weken voor de bevalling kwam uit dat ik ook nog een relatie ernaast had. Dat was een vreselijk pijnlijk moment. Het is ook de donkerste bladzijde uit mijn leven', aldus Bas. Daarna biecht hij op dat hij al die tijd twee relaties tegelijk had: 'Het was met iemand waar ik al vier jaar een relatie mee had'.

Betrapt

Bas heeft er destijds niet zelf voor gekozen om zijn bedrog op te biechten aan Suzanne. 'De andere dame met wie ik een relatie had, die had op de sociale media van Suzanne een foto van mij en Suzanne gezien en zag daarop ook de zwangere buik', vertelt Bas. De andere vrouw was erg gekwetst en besloot contact met Suzanne op te nemen.

Aparte woningen

Toen Suzanne hierover hoorde, stortte haar wereld in. Toch heeft ze haar hand over haar hart gestreken en liet ze Bas bij de bevalling van hun kindje zijn. Ze geeft hem de kans om zijn leven te beteren en een goede vader voor hun dochtertje te zijn, maar de twee wonen wel apart. Bas woont nu zelfs bij de vader van Suzanne.

Videoboodschap

Bas wil Suzanne terug en daarom spreekt hij een videoboodschap voor haar in. Daarin trekt hij het boetekleed aan: 'We hebben veel meegemaakt. Ik ben echt een klootzak geweest en heb je veel verdriet gedaan. Maar ik wil het anders doen. Ik wil je laten zien dat ik voor je wil vechten, dat jij de vrouw bent met wie ik oud wil worden, dat jij de vrouw bent van mijn leven.'

Weer samen?

Suzanne reageert niet direct enthousiast op de verzoeningspoging: 'Ik zie wel dat het recht uit zijn hart komt, maar wij hebben een heel verleden. Ik ben heel voorzichtig, laat ik het daarbij houden.' Wanneer Bas tegenover haar komt te staan, is ze toch bereid hem een knuffel te geven. Eenmaal in de studio blijkt dat het stel toch weer naar elkaar toe groeit. 'Het gaat goed, in die zin dat het een opening is geweest. Het heeft ons natuurlijk in gesprek gebracht. En natuurlijk heeft het tegelijkertijd ook niet opeens alles veranderd', aldus Suzanne. Bas vult aan: 'We zijn weer met elkaar in gesprek gegaan. Dat is eigenlijk sinds maanden, dat we weer met elkaar praten over hoe dingen voelen en hoe we dingen ervaren.'

Reacties

De kijkers van All You Need Is Love weten niet wat ze zien. Ze hebben geen goed woord over voor Bas en maar één advies voor Suzanne: wegwezen!

Bron: Flair | Beeld: Still RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.