• Liefde

‘All You Need Is Love’-kijkers geëmotioneerd door prachtig aanzoek mét optreden van OG3NE

Door Redactie
‘All You Need Is Love’-kijkers geëmotioneerd door prachtig aanzoek mét optreden van OG3NE

De kijkers van 'All You Need Is Love' konden het wederom lastig drooghouden bij de aflevering van donderdagavond. Vooral het aanzoek van Henk en John ontroerde de kijkers. Met een prachtig optreden van OG3NE werd het aanzoek extra speciaal. 

Henk wil aanzoek doen

Henk uit Amsterdam en John uit Volendam zijn al acht jaar dolverliefd. Maar tot een huwelijk is het nog nooit gekomen. Daar wil Henk verandering in brengen. Aan Dr. Love Robert ten Brink legt Henk uit: 'Ik wil mijn vent ten huwelijk vragen vandaag. Hij heeft mij zelf al een paar keer ten huwelijk gevraagd en daar heb ik toen niet serieus op gereageerd. Hij heeft het twee of drie keer gevraagd toen we aangeschoten waren en terug kwamen van een feestje, in een opwelling. Ik was er toen nog niet echt aan toe en wist het nog niet zo zeker'.

In voor- en tegenspoed

Nu weet Henk het wel zeker: 'We zijn al zo lang bij elkaar en een betere vent ga ik niet krijgen.' Hij vertelt geëmotioneerd dat John er altijd voor hem is: 'Mijn moeder is heel plotseling overleden vorig jaar, daar heeft hij mij goed in gesteund. Ik hou gewoon van hem, het is gewoon een goede vent'.

OG3NE

John is bouwvakker van beroep en Henk wil hem verrassen in het gebouw waar hij momenteel aan werkt. De twee hebben elkaar ontmoet op een Eurovisie Songfestival-avond en daarom zijn de meiden van OG3NE ingeschakeld om voor en na het aanzoek nummers van het Songfestival te zingen. Hits als Waterloo komen voorbij, maar ook hun eigen liedje Lights and Shadows kan niet ontbreken. Henk heeft een mooie speech voor John voorbereid, waarin hij zijn liefde voor John uit en hem natuurlijk die ene vraag stelt. Gelukkig zegt John volmondig ‘ja’.

Reacties

Kijkers van All You Need Is Love laten op Twitter massaal weten dat ze het aanzoek én het optreden prachtig vonden en het niet droog hebben kunnen houden.

Bron: Flair | Beeld: Still RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.