All You Need Is Love kerstspecial dit jaar in een ander jasje

Door Redactie
All You Need Is Love kerstspecial dit jaar in een ander jasje

De kerstspecial van All You Need Is Love is dit jaar anders dan anders.

Vanwege de huidige coronamaatregelen is de opzet van het programma gewijzigd en is er voor het eerst geen studio, maakte presentator Robert ten Brink bekend in de RTL4-talkshow Beau.

Anders door corona

'Alleen maar om de reden dat je niet volgepakt bij elkaar kan zitten en hysterisch kan reageren en verrast kan worden', vertelde Ten Brink, die in de show geliefden voor de feestdagen bij elkaar brengt. 'Dus we hebben besloten om het gewoon lekker allemaal buiten te doen.'

Reizen annuleren

Vanwege de maatregelen die landen hebben genomen, moesten ook verschillende reizen worden geannuleerd. Zo lukte het niet om een hereniging te organiseren in Zuid-Afrika, maar kon dat wel in bijvoorbeeld Australië, Lapland en Canada.

Grote verrassing

'Meestal brengen we geliefden bij elkaar, maar nu ging het vooral om families. Veel kinderen die nog nooit gezien zijn door ouders, grootouders, zussen en broers. Sommigen hebben elkaar drie jaar niet gezien', gaf hij een voorproefje op de show.

Kerstspecial

Ook maakte Ten Brink bekend dat gelegenheidsband The Streamers, onder leiding van Guus Meeuwis en Kraantje Pappie, de RTL4-show op kerstavond opent. De kerstspecial van All You Need Is Love is ieder jaar een kijkcijferhit. Vorig jaar zaten ruim 2 miljoen mensen voor de buis.

Beeld: RTL4 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.