All You Need Is Love deze kerst weer zonder studio

Bijna 2 miljoen kijkers genoten op kerstavond van de All You Need Is Love kerstspecial. De kijkers misten alleen wel de studio, waar alle verhalen samenkomen. Maar volgens presentator Robert ten Brink komt de studio ook in deze kerstspecial niet terug.

Robert ten Brink

Robert vond het eigenlijk wel een succes zo. 'Ik vond dit ook wel heel erg bijzonder en leuk', vertelt de presentator aan RTL Boulevard. Na corona hadden alle kijkers eigenlijk verwacht dat de studio deze editie wel weer onderdeel zou zijn van het programma. Ook geeft Robert aan dat geld daarin wel een rol speelt.

Stoppen?

Natuurlijk is het elk jaar ook weer de vraag: blijft Robert als Dr. Love het land doorrijden om families bij elkaar te brengen? Gelukkig kon Ten Brink daar zelf een duidelijk antwoord op geven. 'Ja!' Tijdens kerst 2023 kunnen we dus gewoon weer meehuilen met alle ontroerende kerstverhalen. 

All You Need Is Love

In All You Need Is Love draait het om de liefde, met bijvoorbeeld deelnemers die elkaar de liefde verklaren of die weer bij elkaar terugkomen. De presentator vertelde in 2021 bij Jinek dat veel mensen denken dat hij van tevoren al weet wat er in het programma gebeurt. 'Maar wij weten ook niet wat er gaat gebeuren,' stelt de presentator, 'en dát zenden we uit.'

Echter dan echt 

In die talkshowuitzending was ook een vrouw te gast die ooit in All You Need Is Love trouwde met haar man, die later overleed. Het programma is dierbaar voor haar, vertelde ze, wat Ten Brink beaamde. Zo is hij met zijn collega's op de begrafenis geweest van haar man. Hoewel het programma natuurlijk bedoeld is als amusement, zegt Ten Brink, is het 'in the end' heel 'echt' volgens hem. 'Echter dan echt.'

Je las deels een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Birgit Roobol

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!