• The Voice

Ali B van Dubai onderweg naar Istanbul

Door Redactie
Ali B van Dubai onderweg naar Istanbul

Ali B brengt een bezoek aan Istanbul in Turkije. De in opspraak geraakte rapper zat zondag nog in Dubai, waar hij vlak na het nieuws rondom The Voice of Holland naartoe ging. De rapper en voormalig coach bij het programma wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

'Even paar dagen vrienden zien in Istanbul', schrijft de rapper bij een foto van zijn koffers op het vliegveld.

The Voice of Holland

Ali B liet eind januari voor het laatst iets van zich horen via Instagram over The Voice of Holland. De rapper plaatste toen een verklaring waarin hij meldde dat hij gedurende het onderzoek naar de misstanden achter de schermen bij The Voice of Holland al zijn activiteiten neerlegt.

BOOS

Het onlineprogramma BOOS bracht half januari het nieuws over mogelijk seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice naar buiten. Voor zover bekend zijn tegen Ali B twee aangiftes gedaan, een naar verluidt door een oud-deelnemer. Een van de aangiftes is voor verkrachting, zo vertelde de aanklaagster aan programmamaker Tim Hofman.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.