Ali B helpt nog een neef aan muzikale carrière

Door Redactie
Ali B foto

Na Yes-R heeft Ali B wederom een neef onder zijn vleugels genomen. Ook zanger Oualid hoopt dankzij Ali verder aan de weg te timmeren in muziekland.

Deze week zette Oualid zijn krabbel onder een contract met TRIFECTA, het muzieklabel van Ali B. De zanger maakte furore in Nederland en Marokko, maar hoopt door de samenwerking met zijn neef een volgende stap in zijn carrière te maken.

Single

Dat wil Oualid in eerste instantie gaan doen met zijn single Bye Bye, die vrijdag is verschenen. 'Bijna twee jaar geleden precies deelde ik mijn single Karima met TRIFECTA deze samenwerking ging altijd goed!', jubelde de zanger op Instagram. 'Nu na zoveel gesprekken heb ik officieel getekend bij TRIFECTA. Wil iedereen bedanken die sinds dag 1 er voor mij was en nog steeds en ook alle nieuwe mensen welkom ben voorbereid ga jullie veel geven.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.