• Showbizz

Ali B haalt uit na haatreactie van volger

Door Redactie
Ali B haalt uit na haatreactie van volger

Ali B (39) deelt regelmatig kiekjes op zijn Instagram-account waar hij trots op is. Hoewel de meeste volgers dit toejuichen, ontkomt de rapper niet altijd aan kritiek. Sommige haatreacties gaan hem dan ook niet in de koude kleren zitten en zetten hem aan het denken. 

Een dag geleden postte de rapper een foto waarop te zien is dat hij op een Bentley zit. Laat dit nou juist het kiekje zijn, waar een volger iets op te zeggen had. 

Tekst gaat verder onder post. 

Haatreactie

'Tja bewust laten zien hoe rijk je bent en met je kunt op een bent te gaan zitten terwijl half Nederland naar de voedselbank gaat heel slim', reageert een volger via DM. Een bericht, waar de rapper een vervelend gevoel van gekregen heeft. 'Dit bericht gaf me ff een vervelend gevoel en zetten me aan t denken…is dit echt zo?', schrijft Ali bij het bericht. 

Rollen omgedraaid

De rapper geeft aan dat hij zelf keihard gewerkt heeft voor waar hij nu staat. Iets waar hij heel trots op is en dat ook graag blijft delen met de buitenwereld. 'Toen bedacht ik me dat toen ik in armoede leefde ik juist heel blij kon zijn voor mensen , ook al hadden we heel weinig..dus nee ik blijf posten waar ik heel hard voor werk en check jij maar of jij blij voor mij wilt zijn.'

Tekst gaat verder onder post. 

Tegengeluid 

Zowel bekend als onbekend Nederland staat achter Ali en laat dit dan ook weten in de reacties. 'Men kan het ook gewoon zien als motivatie ?', reageert DJ Chuckie. 'Niks mis met je post. Je hebt alle recht om trots te zijn met wat je bereikt hebt x' en 'Mensen gunnen niks meer in dit leven. Blijven werken en bouwen ❤️?', reageren enkele volgers. 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram Ali B, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.