Ali B brengt vier nieuwe albums uit: 'Ik ben weer terug waar het voor mij begon'

Door Redactie
Ali B brengt vier nieuwe albums uit: 'Ik ben weer terug waar het voor mij begon'

Ali B (39) is op volle toeren. De rapper is namelijk druk in de weer geweest met muziek en brengt in 2021 niet één, niet twee, maar wel vier nieuwe albums uit.

Alle platen krijgen hun eigen stijl, zo onthult hij in een interview met het AD. De 39-jarige Ali baseerde de albums op playlisten in Spotify. 'Woordenschat, dus hiphop. In je moerstaal, zeg maar 100%NL-muziek. Het genre van Snelle. Het derde is gebaseerd op de Shisha Lounge Playlist. Reggaeton met rap. Beetje Rai', aldus de rapper. 'En het vierde is gebaseerd op de La Vida Loca-playlist. Puur dans, vrolijke liefdesliedjes à la Enrique Iglesias.'

Voor de lol

Ali is naar eigen zeggen erg blij met het resultaat. 'Ik ben weer terug waar het voor mij begon: muziek maken voor de lol.' Het is nog niet bekend wanneer de albums precies uitkomen. Het vierluik wordt de opvolger van zijn in november 2016 uitgebrachte plaat Een Klein Beetje Geluk.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.