• Liefde

Albert Verlinde op zwarte lijst Vrienden van Amstel Live

Door Redactie
Albert Verlinde op zwarte lijst Vrienden van Amstel Live

Albert Verlinde is niet welkom bij het feestje Vrienden van Amstel Live. Hij staat op de zogenoemde zwarte lijst van mensen die onder geen beding mogen komen.

Dat heeft de theatermaker en presentator vertelt aan de desk bij Shownieuws.

Oorzaak

De reden? De sponsor moet niets van hem hebben. 'Ik kom er dus nooit meer in', aldus Verlinde. Wat is en dan precies gebeurd?

Bij Boulevard

'We hebben ooit bij RTL Boulevard een special gedaan over de Vrienden van Amstel. Dat was betaald door Amstel natuurlijk, hè. Dat moesten we bij Boulevard doen, zoals misschien Jinek van de week ook betaald was. We zaten dat te doen en de hele directie van Heineken zat natuurlijk te kijken in een ruimte van Ahoy hoe dat ging enzo', zo vertelt hij.

Woester dan woest

Niks aan de hand zou je zeggen. Maar Verlinde eindigde met een grap die in het verkeerde keelgat schoot. 'Ze waren heel blij met die special, maar op het eind zei ik tegen Beau: ‘Was dit het?’ ‘Ja’, zei hij. Toen zei ik: ‘Zo, nu eerst een Bavaria.’ Nou! Woest waren ze! Woest!'

Bron: Shownieuws Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.