• Liefde

Albert Verlinde: ‘Onno en ik zijn én blijven getrouwd!’

Door Redactie
Albert Verlinde: ‘Onno en ik zijn én blijven getrouwd!’

Het nieuws dat Albert Verlinde en Onno Hoes na een relatie van 22 jaar uit elkaar gingen, kwam voor velen toch nog onverwacht. Maar hun huwelijk uit 2001 blijkt nooit te zijn ontbonden. Albert geeft tekst en uitleg in Story.

Vier jaar na hun breuk zijn Albert Verlinde en Onno Hoes nog steeds niet gescheiden. Albert vertelt Story daar desgevraagd over: ‘Ja, dat klopt. Onno en ik zijn én blijven getrouwd!’ In de herfst van 2014 maakten de twee bekend dat zij na een relatie van meer dan twintig jaar uit elkaar gingen; Onno was toen burgemeester van Maastricht. ‘We hadden twee verschillende woonplekken en ook twee heel drukke banen. Het werkte ook daarom niet meer,’ vertelde Albert daar destijds over. ‘Maar het wordt geen vechtscheiding.'

Dol op elkaar

'We blijven samen dingen doen, we zijn tenslotte nog dol op elkaar. Dus ja, Onno zal naar premières blijven komen.’ Zij werden inderdaad geregeld in elkaars gezelschap gezien en brachten twee jaar geleden Valentijnsdag samen door in New York. Ook verbleef Onno vaak in Alberts nieuwe appartement aan het Vondelpark in Amsterdam. Maar Albert werd ook met andere mannen gezien. Vorig jaar september bekende de musicalproducent in Story voor het eerst dat er een nieuwe man in zijn leven was. 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 30 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Albert Verlinde: ‘Onno en ik zijn én blijven getrouwd!’

Beeld: Hollandse Hoogte