Albert Verlinde hoopt dat The Voice-ruzie nog niet voorbij is

Albert Verlinde hoopt dat The Voice-ruzie nog niet voorbij is

Albert Verlinde zei dinsdagavond in Shownieuws dat een ruzie tussen de twee coaches Waylon en Ali B was uitgelopen op een vechtpartij. Dat verhaal ontkende RTL woensdag en ook Ali zei al dat mensen 'leugens niet moesten geloven'. In het filmpje dat opdook op social media is echter wel te zien dat de mannen behoorlijk boos zijn op elkaar en schelden. Het lijkt erop dat de twee coaches hun ruzie al lang hebben uitgepraat, maar of het verhaal daarmee eindigt, is nog niet zeker. Ook Albert Verlinde hoopt dat deze ruzie nog een staartje krijgt.

Albert is verbaasd hoe RTL heeft gereageerd op de ruzie. En vooral nadat in het programma 'Big Brother', deelnemer Theo het huis heeft verlaten na een flinke waarschuwing van RTL voor zijn scheldpartijen. En dat kan Albert niet plaatsen nadat hij heeft gezien hoe Ali B tegen Waylon tekeer ging. 

Bij de baas komen

'We hebben allemaal dat filmpje gezien. Hoe Ali b echt niet passend bij een familieshow losgaat op zijn collega,' begint hij. 'Als ik dat meegemaakt zou hebben bij Stage Entertainment of jij zou dat hier meemaken, dat zouden wij bij de baas moeten komen, aldus Albert tegen de nieuwe presentatrice Tooske Ragas. 'Ik had mensen bij me geroepen. En daar daag ik RTL in uit. Ik begrijp niet dat RTL niet gewoon tegen Ali B zegt: 'En nou kom je langs, want dit doen wij niet!"

Reactie RTL

RTL reageerde kort maar krachtig op de vermeende ruzie. Iets waar Albert het dus niet helemaal mee eens is. 'Wij begrijpen niet waar Albert Verlinde dit verhaal vandaan haalt', liet RTL weten aan Shownieuws. 'De coaches van The voice of Holland hebben weleens een stevige discussie met elkaar, ze hoeven het niet altijd eens te zijn. Dat houdt het ook interessant voor de kijker.'

Op de vuist

De woordvoerder sluit af: 'Maar het is pertinent onwaar dat Ali en Waylon met elkaar op de vuist zijn gegaan. De coaches en presentatoren van The Voice of Holland zijn niet beschikbaar voor interviews.'

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.