Albert Verlinde bevestigt: Ik ga RTL Boulevard-concurrent presenteren

Door Redactie
Albert Verlinde bevestigt: Ik ga RTL Boulevard-concurrent presenteren

Albert Verlinde keert begin volgend jaar terug op televisie als entertainmentdeskundige. Hij heeft een contract voor twee jaar getekend bij John de Mol. Verlinde heeft maandag een bericht daarover in het AD bevestigd. De geruchten dat Verlinde de overstap naar De Mol zou maken gingen al langer.

Jan Versteegh

Het is nog niet bekend hoe het programma gaat heten. Behalve Verlinde zal ook Jan Versteegh zijn medewerking aan het programma gaan verlenen. Het is nog niet duidelijk op welk platform van De Mol het nieuwe concept te zien zal zijn.

Entertainmentdeskundige

Verlinde (57) nam in augustus 2016 afscheid van zijn functie als entertainmentdeskundige bij het RTL-programma Boulevard waar hij vijftien jaar aan verbonden was geweest. Hij vond het toen naar eigen zeggen 'mooi om te stoppen en de volgende stap te maken'. Verlinde werd in maart 2015 directeur van de Nederlandse tak van het door Joop van den Ende opgerichte bedrijf Stage Entertainment.

Druk

Het begon 'wel weer te kriebelen' toen De Mol hem vroeg voor het nieuwe programma, stelt Verlinde in het AD. 'Ik ga het drukker krijgen, maar ik weet al hoe het voelt om die twee bezigheden te combineren. Bovendien, ik heb alle detectives op tv nu wel zo'n beetje gezien hoor.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Albert Verlinde bevestigt: Ik ga RTL Boulevard-concurrent presenteren

Beeld: Peter Smulders | (ANP)