• Liefde

Airen Mylene hoopt op derde kindje

Airen Mylene hoopt op derde kindje

Airen Mylene heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag zou willen trouwen met haar grote liefde Taeke Taekema. Maar hoewel het stel inmiddels zeven jaar samen is en twee kinderen heeft, lijkt er van een huwelijk nog steeds geen sprake. Dat betekent echter niet dat er niet naar gezinsuitbreiding wordt verlangd.

Met twee jonge kinderen en een drukke baan bij SBS6 is het voor Airen Mylene (36) soms lastig om alles onder controle te kunnen houden. Op de dagen dat ze Shownieuws presenteert, is ze niet voor twee uur ’s nachts thuis. Dan zorgt haar vriend Taeke Taekema (42) voor hun kinderen Bodhi (4) en Foss (2). ‘Gelukkig gaat Taeke totaal niet mee in mijn onrust. Door hem weet ik weer wat de jongens nodig hebben: liefde, een dak boven hun hoofd, ouders die elkaar lief vinden, de rest is extra. Ik ben de onrustige factor in huis, hij bewaart de rust.’

Huwelijk? 

En dat is iets wat Airen zeven jaar geleden direct wist toen ze verliefd werd op de oud-hockeyinternational. De twee hadden elkaar tijdens de opnames van Wie is de Mol? ontmoet. Eenmaal thuis kon de presentatrice Taeke niet uit haar gedachten zetten. ‘Wel appten we veel met elkaar en toen hij vlak voor het einde afviel en weer naar Nederland kwam, hebben we direct met elkaar afgesproken.’ De twee vielen als een blok voor elkaar en na een jaar besloten ze te gaan samenwonen. In Story sprak Airen zich uit over een eventueel huwelijk. ‘Ik zou het heel speciaal vinden als hij met mij wil trouwen. Juist omdat hij al een keer getrouwd is geweest en dus ook het scheidingstraject heeft meegemaakt. Maar het initiatief moet van hem komen, want ik zal hem niet voor die keus zetten.’ Later liet Taeke weten eerst de komst van hun kinderen af te wachten om daarna een groot trouwfeest te geven. Maar de twee zijn nog altijd niet getrouwd. En het lijkt er ook niet van te komen.

Derde kindje 

Wel spreekt Airen haar verlangen uit om een derde kindje te krijgen. ‘Ik zou het supertof vinden om weer zwanger te worden, maar we zijn er niet mee bezig. (...) Een meisje zou ook leuk zijn natuurlijk. Maar als dat allemaal niet gebeurt: ook oké.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 22 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.