Airen Mylene deelt foto van haar twee 'hele grote liefdes'

Airen Mylene deelt foto van haar twee 'hele grote liefdes'

Airen Mylene heeft twee 'hele grote liefdes' in haar leven: haar geliefde Taeke Taekema en hun zoontje Bodhi. De SBS-presentatrice zet haar mannen op een prachtige manier in het zonnetje.

Airen zag vader en zoon aan tafel zitten, en kon het niet laten om dat moment vast te leggen. 'Ik ben vervolgens volledig weggesmolten achter mijn mobiele telefoon,' schrijft de vertederde presentatrice op Instagram. 'Deze connectie is wel echt super om te zien. En wat zijn ze knap.'

Rijkdom

Fans genieten mee van Airens gezinsgeluk. 'Wat een rijkdom kan je hebben he,' reageert een volger. Een andere fan is ook onder de indruk van Bodhi's flinke bos haar. 'Zo lief! Wat heeft Bodhi een mooie bos haar!'

Wie is de Mol?

Airen en oud-tophockeyer Taeke leerden elkaar kennen tijdens hun deelname aan Wie is de Mol? in 2015. Na het programma slaat de vonk over en kregen ze een relatie.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Airen Mylene deelt foto van haar twee 'hele grote liefdes'

Beeld: Peter Smulders