• Liefde

Airen Mylene deelt eerste foto van babybuik

Door Redactie
Airen Mylene deelt eerste foto van babybuik

Airen Mylene is in blijde verwachting van haar tweede kindje, die ze met Taeke Taekema krijgt. Haar babybuik begint nu echt te groeien, en daar is ze maar wat trots op!

De SBS-presentatrice kan haar zwangerschap niet meer verbergen. 'Ech wel een babybump,' schrijft ze bij een kiekje. Het is de eerste keer dat ze haar babybuik toont. Ze is net over de helft van haar zwangerschap. Zoontje Bodhi begrijpt er helemaal niks van. 'Maar interessant is het wel. Dus hij is erbij.'

Aankondiging

De presentatrice kondigde haar tweede zwangerschap eind augustus aan. 'Are we ready voor this?! Waaah!!! Wat een mega mooi cadeau in deze hectische en emotionele tijd. Een tweede kleine mogen verwelkomen met de allerleukste!', schreef ze bij een foto van de echo. 

Wie is de Mol?

Airen Mylene en Taeke Taekema deden tegelijkertijd mee aan Wie is de Mol? in 2016. Tijdens de opnames kregen de twee zo’n goede band dat het zelfs uitmondde in een relatie. Twee jaar later werd als kers op de taart zoontje Bodhi geboren.

Beeld: Peter Smulders 

Airen Mylene deelt eerste foto van babybuik

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.