Ai: Tegenvaller voor Leontine's nieuwe liefde John

Leontine Ruiters

John Huiberts, de nieuwe man in het leven van Leontine Ruiters, mag dan wel in de Quote 500 staan, ook hij ervaart wel eens tegenslagen in het leven. De ondernemer had namelijk een jarenlange strijd met de Rabobank. En helaas voor John is dit conflict niet voordelig voor hem afgelopen. 

John spande een zaak aan tegen de bank. De reden? Hij vond dat ze hem niet goed hadden geadviseerd bij het afnemen van een financieel product wat hem veel geld heeft gekost. Maar helaas heeft de rechtszaak hem nog meer geld afgenomen...

Verlies 

Huiberts eiste meer dan 1,3 miljoen in de rechtszaak. Maar inmiddels is er in het hoger beroep een uitspraak gedaan en heeft John verloren. Deze strijd heeft hem ruim 1 miljoen euro gekost. En daar legt John zich nu dan ook maar bij neer. 'Je weet dat je gelijk hebt, maar dat is wat anders dan gelijk krijgen. Dat kost alleen maar negatieve energie, terwijl ik me graag met positieve dingen bezighoud. Het is wat het is.' 

Gelukkig liefdesavontuur 

Toch heeft de zakenman nog altijd gewonnen in de liefde. Begin oktober fotografeerde de Story-fotograaf het gelukkige koppel als eerste. Natuurlijk op hun geliefde Ibiza. Leontine was wat terughoudend om over haar nieuwe vlam te praten, maar in Story vertelt ze openhartig over haar liefdesavontuur. Op de vraag of het na alle narigheid die achter haar ligt, niet een beetje eng was om haar hart weer aan iemand te schenken, antwoordt Leontine stralend: ‘Nee, dat heb ik niet. Als je echt gelukkig wilt worden, moet je er vol voor gaan. En dat doe ik dus! John en ik hadden het laatst over een tekst die we tegenkwamen en allebei heel mooi vonden. Die ging erom dat je kwetsbaarheid als kracht moet gebruiken. Als je dat goed doet, kunnen daar heel mooie dingen van komen. Ik denk dat meer mensen dat zouden moeten doen.’ Wat maakt het voor Leontine dat juist John haar hart sneller laat kloppen? ‘Simpel: John is gewoon een héél leuke man. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Edwin Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.