Ai...! Moet Humberto deze smak geld aan ex Ineke betalen?

Humberto Tan en Ineke

De twee zijn nooit getrouwd geweest. 'Het is er nooit van gekomen', aldus de niet romantische talkshowhost. Toch betekent dat niet dat de twee geen gezamenlijke spullen hebben gekocht door de jaren heen. Humberto en Ineke hebben namelijk wel meerdere huizen op hun naam staan. Wat gaat daarmee gebeuren na de breuk?

Huizenbezitters 

Dat zocht Bekende Buren uit. Ineke en Humberto kochten samen in 2006 een villa in Amstelveen, destijds voor € 1.261.000,-. Alsof dat nog niet genoeg is besloten ze er later nog twee appartementen in Amsterdam bij te kopen. Dit kostte samen meer dan €900.000,-. 

Smak met geld 

Wat gaat er nu met deze panden gebeuren? Het stel kon nooit tegelijkertijd leven in alledrie de gekochte huizen. En ook nu ze allebei een eigen weg gaan, is de kans dat er minstens één onderkomen leegt blijft vrij aanwezig. Er is nog niets duidelijk over de verdeling van het huis en de appartementen. Maar stel dat Humberto alle panden wil houden, dan moet hij Ineke de helft van de huidige waarde betalen. Dat komt sinds de gestegen huizenprijzen uit op zo'n 2,2 miljoen euro. Ai...

Bron: Shownieuws

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!