Ai: Ex Gordon spant tóch een kort geding aan

Door Redactie
Ai: Ex Gordon spant tóch een kort geding aan

De man in wie Gordon dacht zijn liefde gevonden te hebben zet zijn juridische stappen tegen de presentator toch door. Advocaat Vincent van der Velde bevestigt na berichtgeving hierover van Omroep Flevoland dat het kort geding op 9 april dient voor de rechtbank in Lelystad.

Rechtszaak

Van der Velde zegt dat zijn cliënt wil dat Gordon hem volledig met rust laat en dat gebeurt nu nog niet. Wel gaat hij komende week weer om de tafel met de advocaat van Gordon omdat de man het liefst geen rechtszaak wil. "Maar dan moet het zoeken van contact in iedere vorm stoppen. Mijn cliënt wil enkel rust en door kunnen gaan met zijn leven. De laatste posts van Gordon op sociale media en zijn uitlatingen in het AD zijn toch weer steekjes onder water", aldus Van der Velde.

Smaad en laster

De kwestie leek vorige week nog opgelost. Gordon werd beschuldigd van smaad en laster nadat hij foto's van hem met zijn vermeende nieuwe liefde op sociale media had gepost. Ook had de presentator de naam van de man erbij gezet. De man claimt echter dat er nooit sprake is geweest van een liefdesrelatie en eiste dat alle foto's waar hij samen met Gordon op stond en eventuele naamsvermeldingen van sociale media werden verwijderd. Gordon gaf daar uiteindelijk gehoor aan waarmee de zaak met een sisser leek af te lopen.

'Verraden'

Zaterdag rakelde Gordon de kwestie weer op via sociale media. "Dat gevoel dat je een kogel voor iemand zou opvangen maar dat je erachter komt dat hij de trekker overhaalt", schreef de 49-jarige Gordon op Instagram en Facebook. Hij plaatste daarbij de hashtags #verradendoordeliefde en #waarheidwintaltijd.

Ai: Ex Gordon spant tóch een kort geding aan

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)